Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ο Μίλτος Γήτας & ο Νίκος Αντωνίου συναντούν αναγνώστες και υπογράφουν βιβλία τους


Ο ποιητής Μίλτος Γήτας και ο συγγραφέας Νίκος Αντωνίου προσκαλούν το βιβλιόφιλο κοινό των Ιωαννίνων σε μια καλοκαιρινή συνάντηση μαζί τους στο βιβλιοπωλείο Αίθρα (Χαριλάου Τρικούπη 40), την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 19:00 όπου θα υπογράψουν βιβλία τους και θα τους γνωρίσετε καλύτερα!


Τον ποιητή Μίλτο Γήτα θα τον συντροφεύουν στη διάρκεια της εκδήλωσης οι 7 ποιητικές συλλογές του με τελευταία τον «Συλλέκτη Χρόνου» που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική και που έχει αγαπηθεί από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του. Από την άλλη, ο νεαρός συγγραφέας Νίκος Αντωνίου έκανε φέτος ένα δυνατό «μπάσιμο» στο χώρο της λογοτεχνίας. Το πρώτο του βιβλίου φέρει τον τίτλο «Το Γράμμα» και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή. Πρόκειται για ένα δυνατό αισθηματικό μυθιστόρημα από το οποίο απορρέουν σημαντικά μηνύματα για τη ζωή αλλά και τη σημασία της αληθινής αγάπης, το οποίο έχει κερδίσει τις καρδιές των αναγνωστών.


Οι δύο Γιαννιώτες λογοτέχνες προσκαλούν όλους τους βιβλιόφιλους της πόλης για να περάσουν μαζί ένα όμορφο απόγευμα στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου Αίθρα, όπου θα συνομιλήσουν μαζί τους, θα γνωριστούν καλύτερα, θα ανταλλάξουν απόψεις για τα βιβλία τους αλλά και γενικότερα για τη λογοτεχνία και την ποίηση και φυσικά, θα υπογράψουν τα βιβλία τους σε όσους επιλέξουν να τα αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: