Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Be An Alter... Native - Ζήσε τη Ζίτσα αλλιώς!

Οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Εναλλακτικού Τουρισμού Ιωαννίνων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σε συνεργασία με την Trekking Hellas και τη Zoinos Winery καλούν μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική εκδήλωση οινογνωσίας, γευσιγνωσίας και υπαίθριων δραστηριοτήτων: Οι δράσεις μας θα ξεκινήσουν με ξενάγηση στην Ι. Μονή Προφήτη Ηλία στη Ζίτσα και θα ακολουθήσει ξενάγηση και οινογνωσία στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Zoinos Winery. Ολοκληρώνοντας και κατευθυνόμενοι προς το Λίθινο (περιοχή Θεογέφυρου) ανά τακτά σημεία της διαδρομής, θα προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε μια σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως River Trekking, Τοξοβολία, Εξερεύνηση Σπηλαίου, Mountain Biking & Rappel υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών και με τη βοήθεια των σπουδαστών του τμήματος. Μετά την ολοκλήρωση των υπαίθριων δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει πάρτι με γευστικές δοκιμές τοπικών εδεσμάτων στον Μύλο του Αχιλλέα!


Αντί οικονομικής συμμετοχής στις δραστηριότητες, καλούμε τους συμμετέχοντες να προσφέρουν εθελοντικά όποιο ποσό δύνανται και επιθυμούν για την ενίσχυση της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα». 

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, αλλά και για την ασφαλιστική κάλυψη των συμμετεχόντων, είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων μέχρι τις 22.06.2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στο λινκ https://goo.gl/zR5GNE ή να μας στείλετε e-mail στο altertour.ioannina@afs.edu.gr (απαραίτητα στοιχεία ανά συμμετέχοντα: Όνομα, Επίθετο, Πατρώνυμο, Ηλικία, και Δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετάσχει). 

Εφοδιαστείτε λοιπόν με παγούρι, καπέλο και αντηλιακό, φορέστε άνετα, αθλητικά παπούτσια, μακρύ παντελόνι και το χαμόγελο σας και ελάτε να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ζίτσας… αλλιώς! 

Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης στον Εναλλακτικό Τουρισμό του έργου «Επανεκκίνηση των Νέων: Νέα Γεωργία για μια Νέα Γενιά» που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Rutgers University.

Δεν υπάρχουν σχόλια: