Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για το Οικονομικό Επιμελητήριο κάνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων


Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για το Οικονομικό Επιμελητήριο κάνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων συμπεραίνοντας: Οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο έδωσαν ένα πολύ σημαντικό ποσοστό στην Περιφέρεια Ηπείρου στο ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.Ένας ακόμη μεγάλος επιστημονικός χώρος μετά από αυτόν των διπλωματούχων μηχανικών στην περιοχή μας έδωσε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.


Αποδεικνύεται ότι η ενότητα, η αυτόνομη πορεία και η αποφασιστικότητα των δυνάμεων της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, μπορούν να κάνουν πράξη τόσο  την αναγέννηση του χώρου μας, όσο  και την αλλαγή των Κοινωνικών και Πολιτικών συσχετισμών.Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ αυτούς που δούλεψαν και κατέταξαν την παράταξη στην 2η θέση τόσο στη Περιφέρεια Ηπείρου όσο και πανελλαδικά.

Ο αγώνας έχει κλιμακωθεί με τα στελέχη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης να αφουγκράζονται τις ανησυχίες της κοινωνίας. Με την καθημερινή δουλειά και την εμπειρία τους αντιπολιτεύονται τα μέτρα της κυβέρνησης και πλέον ο κόσμος βλέπει στα πρόσωπά τους την ελπίδα που τους στέρησε η κυβέρνηση με τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Η νίκη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς προήλθε από ανανέωση στελεχών, ιδεών και δομών.
Με οδηγό τα επιμελητήρια προχωράμε στην αναθεώρηση των σχέσεών μας με την τοπική κοινωνία σε όλους τους μαζικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: