Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Μεσσηνία: Θρίλερ με τη δολοφονία της 35χρονης μητέρας – Τι λένε η μητέρα και η πεθερά της


Νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας. Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες. Το χρονικό του ανατριχιαστικού εγκλήματος.Τις τελευταίες ώρες της άτυχης 35χρονης που δολοφονήθηκε με κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό της περιέγραψαν στην εκπομπή Tatiana Live αυτόπτες μάρτυρες αλλά και η μητέρα και η πεθερά του θύματος.Οι μαρτυρίες ωστόσο κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έντονο καβγά το βράδυ της Πέμπτης πριν το θύμα φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τα παιδιά και τον άντρα της. Η 35χρονη φέρεται να αποχώρησε από το σπίτι πολύ ταραγμένη λέγοντας στον άντρα της ότι θέλει να χωρίσουν... Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο καβγάς ήταν τόσο άγριος που κατά τη διάρκεια του καταστράφηκε και ένα σκρίνιο που υπήρχε στο σπίτι...


Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά που η 35χρονη μητέρα εξέφραζε την επιθυμία της να χωρίσει.Η μητέρα του θύματος είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι ο άνδρας της δολοφονημένης Γεωργίας δεν της χαλούσε ποτέ χατίρι και ότι τον είχε σαν παιδί της. "Ήταν πολύ ευτυχισμένοι" λέει και αναρωτιέται γιατί ο γαμπρός της κρατήθηκε για ώρες από τους αστυνομικούς καθώς όπως λέει δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί ότι θα έβλαπτε το παιδί της.

Η μητέρα του συζύγου δήλωσε επίσης ότι ο γιος της είναι πολύ καλό παιδί και ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό στην 35χρονη ενώ κι εκείνη είπε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο. Είπε ακόμη ότι την διαχείριση των οικονομικών την είχε το θύμα καθώς ο άνδρας της της έδινε όλα τα λεφτά που έβγαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: