Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αποτίμηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων του εκλογικού αποτελέσματος στο ΤΕΕ


Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Ηπείρου-Λευκάδας δείχνει ότι η Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ και μπορεί να ανακάμψει κοινοβουλευτικά στην Περιφέρεια Ηπείρου, συνεισφέροντας στην εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, με την στήριξη των στελεχών και φίλων της έδωσε τη μάχη και διατήρησε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου στα επιμελητηριακά δρώμενα της Ηπείρου.


Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ αυτούς που δούλεψαν και κατέταξαν την παράταξη στην 2η θέση τόσο στη Περιφέρεια Ηπείρου όσο και πανελλαδικά.Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας τους συντρόφους μηχανικούς για την εμπιστοσύνη στα στελέχη μας και την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε ο καθένας από τους χώρους δουλειάς του.

Ο αγώνας των μηχανικών μέσα από την δικαίωση  του αποτελέσματος αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα σε όλους τους κοινωνικοπολιτικούς φορείς της περιοχής μας να δώσουν την μάχη τους και να αντιπολιτευτούν τα μέτρα της κυβέρνησης. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο.

Η νίκη κρίνεται σημαντική καθώς προήλθε από ανανέωση στελεχών, ιδεών και δομών.

Με οδηγό το ΤΕΕ προχωράμε στην αναθεώρηση των σχέσεών μας με την τοπική κοινωνία σε όλους τους μαζικούς χώρους.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν.Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: