Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ετοίμαζε χτύπημα ο Νίκος Μαζιώτης πριν τη σύλληψή του!

Ο γνωστός “αντάρτης πόλης” που συνελήφθη έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι, λίγο πριν είχε αγοράσει από κατάστημα με είδη κάμπινγκ, ένα σάκο αλλά και δυο πλακέ μπαταρίες των 9 Volt κατάλληλες για την κατασκευή ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού.Πρόκειται για ένα στοιχείο που έχει παραμείνει μυστικό από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να εντοπίσει το στόχο που είχε βάλει στο “μάτι” ο Ν. Μαζιώτης.Επίσης φαίνεται πως ο “αντάρτης πόλης” δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις εμμονές του με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς τις Αντιτρομοκρατικής που κυκλοφορούσαν στην περιοχή ως ζευγαράκια.



Η βερμούδα που φορούσε στις ληστείες που φέρεται να είχε διαπράξει στην Πελοπόννησο, και κυρίως η εμμονή του στην ίδια περούκα, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον πρόδωσαν και οδήγησαν τους Αστυνομικούς στη σύλληψη του.

Στο μεταξύ και όσον αφορά στη μεγάλη ληστεία του Διστόμου, πλέον με αποτυπώματα και DNA που αναλύθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, έχουν ταυτοποιηθεί οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή ο Γ. Πετρακάκος, ένας 44χρονος ποινικός με καταγωγή από την Πελοπόννησο και ο 33χρονος ποινικός που είχε παραβιάσει πέρυσι πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Επίσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και της Αντιτρομοκρατικής έχουν στοιχεία στα χέρια τους για την παρουσία και τέταρτου ατόμου στο 10μετρο φουσκωτό, το οποίο όμως ακόμα δεν έχουν ταυτοποιήσει.

Τέλος οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα Πατήσια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς εκτιμάται πως σε αυτή την περιοχή βρίσκεται η γιάφκα του “Επαναστατικού Αγώνα”, και μάλιστα σε ισόγειο ή υπόγειο διαμέρισμα, ώστε να είναι εύκολη η αποθήκευση των βαρελιών που περιέχουν την εκρηκτική ύλη ANFO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: