Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τέλος το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Παπανδρέου

Σαφείς διαχωριστικές γραμμές από το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να βάλει ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει οριστικά πίσω του την πόρτα στο κόμμα, με την απόφασή του να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση για την Επέτειο στις 3 του Σεπτέμβρη. Πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου, την ημέρα που θα γίνει η ομιλία του κ. Βενιζέλου στο Ζάππειο θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την οικονομική κρίση.



Αντίθετα θα είναι παρών μόνο στο δικό του... Ζάππειο, στα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» θα μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Εάν ισχύουν τα παραπάνω ότι όλα δείχνουν ότι κορυφώνεται ο εσωκομματικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να βολεύει η δικαιολογία της απουσίας του Γιώργου Παπανδρέου, λόγω των υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, όμως οι προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, όπως θέλουν κάποιοι να  τις ερμηνεύουν, είναι διαφορετικές, αφού ετοιμάζεται όχι μόνο για το δικό του Ζάππειο, αλλά -γιατί όχι;- και για το δικό του ΠΑΣΟΚ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: