Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη - Αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα για άλλους τρεις

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φρικτού εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της  λίγο έξω από την Καρδαμύλη τα ξημερώματα της Τρίτης.Τις τελευταίες ώρες, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων που πιθανώς σχετίζονται με την δολοφονία των δύο νέων.Παράλληλα, υπάρχουν ήδη και κάποιες εκτιμήσεις σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη.Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, έχουν προσαχθεί συνολικά 18 άτομα και υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τέσσερις από αυτούς, που συμμετείχαν στο έγκλημα.



Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για τους οποίους πιστεύεται πως σκότωσαν τους δύο νέους, ενώ ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένας 19χρονος, που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Παράλληλα, από τις αρχές εξετάζεται και η πιθανή σχέση της άγριας, διπλής δολοφονίας ενός Αλβανού και του 2,5 ετών γιου του, που είχε διαταχθεί από μαφιόζο της νύχτας, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης στις ελληνικές φυλακές. Το συγκεκριμένο φονικό είχε συμβεί δύο χρόνια πριν σε κοντινή περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: