Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ: Ρεσιτάλ αχαριστίας από το νέο δήμαρχο Ιωαννίνων, που άκουσε τους... συμβουλάτορες και "καθάρισε" τον ευεργέτη του Φίλιππα Φίλιο!


Μπορεί προεκλογικά ο Φίλιππας Φίλιος να σηματοδότησε με την παρουσία του στο πλευρό του Θωμά Μπέγκα, όχι μόνο την πολύτιμη στήριξή του στη δύσκολη εκλογική μάχη του Μαΐου αλλά και τη συνέχεια της απερχόμενης επιτυχημένης δημοτικής αρχής, όμως ο ίδιος ο Θωμάς Μπέγκας, έκανε ένα μεγάλο ατόπημα, καθώς επιδόθηκε σε ρεσιτάλ αχαριστίας απέναντι στον πολιτικό του ευεργέτη. Έτσι λοιπόν, όχι μόνο δεν τοποθετεί τον Φιλ. Φίλιο ως πρόεδρο στο Πνευματικό Κέντρο αλλά τον πετά οριστικά εκτός δημοτικού σχήματος εξουσίας, αφού αυτές ήταν οι εισηγήσεις της σκληρής ομάδας των συνεργατών του που τον καθοδηγούν με τις υποδείξεις τους!


Σύμφωνα με πληροφορίες του EpirusGate, o νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιωαννίνων, ανακοίνωσε στους στενούς συνεργάτες του, τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την διοίκηση του δήμου από το Σεπτέμβριο και απόψε το βράδυ που έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας, αυτές οι αποφάσεις θα επικυρωθούν και τυπικά. Πρόεδρος στο Πνευματικό Κέντρο αναλαμβάνει ο Κώστας Γκόγκος!!! Αντιδήμαρχος Παιδείας αναλαμβάνει ο Παντελής Κολόκας, αντιδήμαρχος Οικονομικών παραμένει ο Θανάσης Μανταλόβας, αντιδήμαρχος Έργων αναλαμβάνει ο Γιάννης Λιόντος, αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πρασίνου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κατηρτζίδης, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαδιώτης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ αναλαμβάνει ο ίδιος ο Θωμάς Μπέγκας με αντιπρόεδρο τον Μάκη Χρυσοστόμου. Στον ΟΚΠΑΠΑ παραμένει ο Φίλιππας Τσουμάνης με αντιπρόεδρο τη Γωγώ Γιώτη, πρόεδρος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο αναλαμβάνει η Αλέκα Βακαλοπούλου.Στην θέση του προέδρου του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος,θα τοποθετηθεί ο Νίκος Σαρακατσάνος, ενώ ο Τάκης Νάστος αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τα δημοτικά διαμερίσματα.Πρόεδρος στο Ζωγράφειο Οίκο ευγηρίας,αναλαμβάνει η Ντίνα Μπακόλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θωμάς Μπέγκας έχει προτείνει σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους να αναλάβουν την θέση του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΙ και του αντιπροέδρου στο Πνευματικό Κέντρο,χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει λάβει θετικές απαντήσεις...Τέλος,οι στενοί συνεργάτες του νέου δημάρχου,μιλώντας σε δημοσιογράφους,δεν κάνουν καμία αναφορά στην αξιοποίηση ή μη του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου Νίκου Γκόλα,ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως νεοεκλεγέντες σύμβουλοι όπως οι Ελένη Βασιλείου,Βάσω Μέγα και Μπάμπης Μπρέχας,μένουν μέχρι στιγμής εκτός σχεδιασμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: