Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ολυμπιακός, οι πανηγυρισμοί, το "τσάι" του Αρβανιτόπουλου κι ο Νίκος Παπανδρέου


Ο αδερφός του πρώην υπουργού έφτασε στο γήπεδο με τη σύζυγο και τα παιδιά του αλλά (αν και τον είδαν σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη) δεν αντάλλαξε κουβέντα με τους βουλευτές που κάθονταν λίγα μέτρα μακριά του. Ποιοι ήταν; Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Χρήστος Κέλλας. Ο υπουργός Παιδείας κρατούσε ένα πλαστικό ποτήρι και σε όσους τον ρωτούσαν, απαντούσε πως έπινε τσάει. Αλλά είχε λογαριάσει χωρίς τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, που τον... πρόδωσε πως έπινε ουίσκι, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότη.  «Νομίζεις ότι ήρθες σε γηροκομείο και μας λες ότι πίνεις τσάι;» του έλεγε. Δίπλα στους γαλάζιους βουλευτές κάθονταν ο κ. Νεράντζης και βουλευτές του ΠαΣοΚ, όπως ο κ. Κωνσταντινόπουλος (ο πρώην βουλευτής), ο κ. Τσιρώνης αλλά και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ορφανός

Με το πρώτο γκολ οι βουλευτές άρχισαν να πανηγυρίζουν. Οι Αρβανιτόπουλος, Κέλλας, Ορφανός και Τραγάκης τραγουδούσαν εν χορώ τον ύμνο του Ολυμπιακού, ο Γιακουμάτος πανηγύριζε και αυτός, αλλά έλεγε και το πρόβλημα που είχε με την άρση της ασυλίας του. Στο δεύτερο γκολ όλοι αυτοί πανηγύρισαν ακόμη πιο θερμά. 

Και κάπου εκεί, πάνω στη χαρά, πρόσεξαν ότι και ο Νίκος Παπανδρέου πανηγύριζε. Οπότε ο Χρήστος Κέλλας αποφάσισε να του μιλήσει. Και του είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Νίκο, είσαι γουρλής, νικάμε τη Μάντσεστερ με 2-0, να ξανάρθεις στο γήπεδο. Είσαι γουρλής, όχι σαν τον... αδελφό σου που μας έβαλε στο Μνημόνιο». 

Και έγινε ένας μικρός χαμός... 

Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: