Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου σκότωσε την Αγραφιώτου;

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το άγριο έγκλημα με θύμα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου.Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι πρόκειται κατά την εκτίμηση τους για μια ανθρωποκτονία με κίνητρο το σεξ καθώς δίπλα στην άτυχη Αγραφιώτου βρέθηκε η τσάντα της με άθικτο το περιεχόμενό της, γεγονός που κατά τους ίδιους απομακρύνει το ενδεχόμενο ληστείας.



Αν και για την υπόθεση οι αστυνομικοί ανακρίνουν και τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου, το γεγονός ότι αυτός αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση τους προκαλεί την ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρχει ένας άγριος δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους των βορείων προαστίων.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν πάντως ο 30χρονος να κρύβεται πίσω από το έγκλημα με θύμα την Αγραφιώτου καθώς θεωρούν υπερβολική σύμπτωση το γεγονός ότι το πεδίο δράσης του συμπίπτει με τον χώρο στον οποίο βρέθηκε το ημίγυμνο πτώμα της 69χρονης. Γι' αυτό άλλωστε και ο 30χρονος έχει μεταφερθεί και ανακρίνεται στο τμήμα Ανθρωποκτωνιών στο κτήριο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, ενώ δίπλα του υπήρχαν ξερές κηλίδες αίματος. 

Το παζλ γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση αναμένεται να συμπληρωθεί μετά τα πρώτα στοιχεία που θα συγκεντρώσει από την εξέταση του το πτώματος ο ιατροδικαστής, ενώ η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες θα ρίξει άπλετο φως γύρω από τις συνθήκες θανάτου της πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: