Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ξεσπά η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Τέρας όποιος έκανε κάτι τέτοιο σε μια 69χρονη γυναίκα

Σοκ έχει προκαλέσει η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 69χρονης εύπορης Αθηναίας, Ελευθερία Αγραφιώτου η οποία βρέθηκε το βράδυ στης Τετάρτης, μετά από ένα θρίλερ αναζήτησής της τις τελευταίες 34 ημέρες, νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, έναν όροφο κάτω από το επίπεδο του γκαράζ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν πεταμένη δίπλα της. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να τη βιάσει, αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.



Η εξαδέλφη της Θάλεια, με δυσκολία μπορεί να αρθρώσει λέξεις στην επικοινωνία που είχε μαζί της το protothema.gr. 

Είναι η γυναίκα που επί της ουσίας αποτελούσε το πιο στενό άτομο της άτυχης 69χρονης και ήταν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και στα καλά και στα άσχημα. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι κάτι θα γινόταν, ότι υπήρχε μία μικρή ελπίδα να την εντόπιζαν ζωντανή. Δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ακολουθούσε αυτή η φρικτή εξέλιξη.

«Είμαι σοκαρισμένη, δε ξέρω τι να πω, δε ξέρω αν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια όλα όσα αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Δε ξέρω αν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Πήγαινε ο νους μου στο χειρότερο, όμως, μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια των ερευνών που γίνονταν πως κάτι καλό θα προέκυπτε, δεν ήθελα να σταματήσω να ελπίζω ότι θα την εντοπίζαμε. Το συζητούσαμε και με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη που είχε αναλάβει την υπόθεση και ο οποίος μας είχε πει ότι ήταν από τις πολύ δύσκολες υποθέσεις διότι δεν είχε αφήσει κανένα σημάδι, καμία ένδειξη πίσω της ήταν σα να την είχε καταπιεί η γη, σα να είχε χαθεί από προσώπου γης. Χθες όταν το έμαθα, όταν μας ειδοποίησαν κατέρρευσα. Σα να ένιωσα μαχαιριά στο στήθος. Δεν ήταν απλά ξαδέλφη μου, ήταν ο άνθρωπός μου, η φίλη μου, η γυναίκα που εκτιμούσα απεριόριστα για το χαρακτήρα της και για όλα όσα έχει κάνει για τους άλλους. Δεν έκανε οικογένεια και είχε αποφασίσει να μένει με τη μητέρα της την οποία αγαπούσε και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια  που εκείνη είχε προβλήματα υγείας δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της να την αφήσει. Ήταν εκεί στο πλευρό της σε ότι χρειαζόταν. Παθολογική αγάπη της κόρης προς τη μάνα. Το έβλεπα, το ζούσα. Αδιαμαρτύρητα ήταν πάντα στο πλευρό της μητέρας της και φρόντιζε να μη της λείψει τίποτα. Είχε πουλήσει ακόμη όπως ξέρετε και ένα ακίνητο προκειμένου να έχει την οικονομική δυνατότητα να διασφαλίσει ότι χρειαζόταν η άρρωστη μητέρα της, δεν την ένοιαζε αυτό που λέμε υλικά αγαθά, χρήματα, δεν την αφορούσε κάτι τέτοιο, η αγάπη της για τη μάνα της ήταν η μοναδική προτεραιότητά της. Η μάνα της έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες… Και τώρα βρήκαμε νεκρή και την Ελευθερία… Είναι σα να έφυγε η μάνα και να πήρε και την κόρη της μαζί… Βέβαια αυτό το τέλος είναι ανατριχιαστικό… Ακούω και πληροφορούμαι ότι εξετάζεται το σενάριο να έχει πέσει θύμα βιασμού. Πρέπει να είναι ένα τέρας, αυτός που έκανε τέτοιο πράγμα σε μία 69χρονη γυναίκα, δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά τέτοια τέρατα έξω στον κόσμο. Δεν υπάρχει τιμωρία για αυτόν που έκανε, η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η ουσία είναι ότι η Ελευθερία δεν επιστρέφει, χάθηκε για πάντα. Όποιος και αν το έκανε αυτό, δε λέγεται άνθρωπος μία γυναίκα 69 ετών πήγε να κάνει τα ψώνια τα και έπαθε αυτό που έπαθε», λέει η ξαδέλφη της άτυχης γυναίκας μιλώντας στο protothema.gr.

Όπως σημειώνει γνωρίζοντας πολύ καλά το χαρακτήρα της Ελευθερίας καταλάβαινε ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί διότι εκείνη δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ή μία ένδειξη έστω ότι κάτι πήγαινε περίεργα ή ότι δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό γεγονός που πιστοποιούσε αν μη τι άλλο ότι κάτι περίεργο κρυβόταν πίσω από την εξαφάνισή της. 

«Πάντα υπάρχει η ελπίδα γνωρίζαμε το χαρακτήρα της πιστεύαμε ότι μάλλον κάτι πήγαινε λάθος, δε θα μπορούσε να είχε φύγει μόνη της, ήταν μία γυναίκα που δεν της έλειπε τίποτα, τώρα λείπει από εμάς…», καταλήγει η κ. Θαλειάνα Μπαλτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: