Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Γρίφος για γερά νεύρα! Τι λέει η παρέα των Κρητικών που φέρεται να έκανε bullying στον Βαγγέλη για εκείνον


Σε γρίφο για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται για 20η μέρα.Στην εκπομπή «Μία» του Star, μίλησε η παρέα των Κρητικών η οποία φέρεται να έκανε καψόνια στον Βαγγέλη, γιατί ήταν χαμηλών τόνων.«Την Παρασκευή το μεσημέρι ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε. Δεν έδειχνε προβληματισμένος. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που τον ψάξαμε, όλη η σχολή βασικά. Μετά από εμάς, ψάχναμε πρωί- βράδυ για μέρες. Ο Βαγγέλης είναι κλειστός τύπος, δεν ανοιγόταν και δεν έλεγε τα προβλήματα του. Δεν τον πειράζαμε, δεν ισχύουν αυτά που λέγονται… Εμείς κάναμε καλαμπούρι, όπως κάνουν οι φίλοι στην παρέα».


Στην εκπομπή, ωστόσο, μίλησε και ο πιο στενός του φίλος από την παρέα των Κρητικών. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έκανε παρέα και με άλλους, όχι μόνο με τα συντοπίτες του.

«Εκείνη την ημέρα του είπα να πάμε για καφέ αλλά δεν ήθελε... Συνήθως ερχόταν! Είχε κι άλλους φίλους ο Βαγγέλης, όχι μόνο εμάς».

Όλοι οι συμφοιτητές του κάνουν έκκληση στον Βαγγέλη να γυρίσει λέγοντας πως αν το κάνει όλα θα είναι ίδια όπως πριν!

Την ίδια στιγμή, μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Βαγγέλη, Ελένης, ήλθε και η σειρά του θείου του, Γιώργου Βιβιαδάκη να μιλήσει για τα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τον σπουδαστή να εξαφανίστηκε επειδή τσακώθηκε με την οικογένεια του.

«Σκοπός μας είναι να βρούμε τον Βαγγέλη και όχι να βγαίνουμε στην τηλεόραση. Ωστόσο, έχουμε να απαντάμε και στις κακοήθειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Δέχτηκε τηλεφώνημα ο Βαγγέλης ενώ είχε εξαφανιστεί από έναν αλλοδαπό που δουλεύει στον πατέρα του, αλλά δεν σημαίνει κάτι… Μετά ξεκίνησαν τα σενάρια! Έλεος, έλεος, έλεος… Έχουμε πει από την αρχή ότι όπως όλες οι μανάδες, έτσι και η μητέρα του επικοινωνούσε καθημερινά μαζί του. Τελευταία επικοινωνία μαζί του ήταν την Πέμπτη το βράδυ. Την Παρασκευή προσπάθησε να επικοινωνήσει, περίμενε μια ώρα και άρχισε να τον ψάχνει. Επίσης, το παιδί έπαιρνε βαθμούς την Παρασκευή, πως γίνεται να τσακώθηκαν για αυτό την Πέμπτη; Έλεος… Έχουμε τις στενοχώριες μας, έχουμε τα προβλήματα μας, δεν βλέπουμε φως πουθενά… λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε! Πρέπει να γίνονται κι αυτά; Έλεος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: