Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Άκαρπες οι προσπάθειες για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη με το ελικόπτερο του Β.Χήτου


Στις έξι και μισή χθες το απόγευμα περίπου ολοκληρώθηκε η έρευνα που έκανε με το ελικόπτερο ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χήτος, σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.Ο Βασίλης Χήτος, μαζί με διασώστες και εθελοντές, πέταξε για τρεις ώρες περίπου ελέγχοντας σπιθαμή προς σπιθαμή τη λίμνη, την παραλίμνιο αλλά κι άλλα σημεία στο λεκανοπέδιο.Μάλιστα σε ορισμένα σημεία πέταξε σε ύψος λίγων μέτρων από την επιφάνεια, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και δεν έμεινε ούτε ένα σημείο το οποίο δεν παρατηρήθηκε σχολαστικά από ανθρώπινα μάτια και κάμερες.


Ο Βασίλης Χήτος πέταξε επίσης πάνω από την περιοχή της Λαψίστας επικεντρώνοντας σε λαγκάτσες κι αποστραγγιστικούς αύλακες.

Επίσης ελέγχθηκε σχολαστικά ο λόφος της Καστρίτσας και από τις δύο πλευρές, όπως και οι περισσότερες από τις απότομες χαράδρες που υπάρχουν.

Ο Βασίλης Χήτος ο οποίος έχει την εμπειρία από δύο άλλες, εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις αναζήτησης, -του ορειβάτη στο Πάπιγκο και του ηλικιωμένου στην Παραμυθιά- προσέφερε κι αυτή τη φορά εθελοντικά τις υπηρεσίες του, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τα Γιάννινα και το Ρέθυμνο, την Ήπειρο και την Κρήτη.

Ο ίδιος έκανε το καλύτερο και σήμερα, ακουμπώντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις το ελικόπτερο στο έδαφος ή τα νερά της λίμνης και εύχεται να πάρει σύντομα τέλος το δράμα που ζει η οικογένεια του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: