Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Έρχονται βροχές και καταιγίδες! Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει!

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το απόψε το βράδυ με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.



Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ νότιοι μέτριοι έως ισχυροί.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι κυρίως και μετά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: