Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αλβανική πρόκληση! Η Ελλάδα πληρώνει τα τόσα χρόνια μπουζούκια

Το αποτέλεσμα των εκλογών και το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε εκτός Βουλής σχολίασε ο Έντι Ράμα, τονίζοντας ότι ο ίδιος παραμένει ένας καλός φίλος με τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών.Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σχολίασε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, μιλώντας σε εκπομπή στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel.



"Πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας του από την εφαρμογή της πολιτικής λιτότητας. Κατά την άποψή μου η πολιτική τάξη -εννοώ την παραδοσιακή Δεξιά και Αριστερά- έκλεισε τον κύκλο της, εξαιτίας της κρίσης που η ίδια προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, και τώρα πληρώνει το λογαριασμό όσων καλλιέργησε όλα αυτά τα 'χρόνια μπουζουκιού'".

Ενώ για τον Γιώργο Παπανδρέου δήλωσε: "Είχε την ατυχία -κι αυτό συμβαίνει- να βρεθεί στην ηγεσία της χώρας, σε μια δύσκολη στιγμή, που 'δεν έπαιρνε πια νερό το ελληνικό πιλάφι', 'μαγειρεμένο' για χρόνια με στατιστικές απάτες, γραφειοκρατική υπερφόρτωση και μεγάλες καταχρήσεις. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σωστά την εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: