Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

“Γιάφκα” της CIA στη Γλυφάδα!


Η παλιά υπόθεση με τους κοριούς ακόμη και σε πολιτικούς στην χώρα μας φαίνεται ότι είχε και έχει ακόμη πολλά... ποδάρια. Πρόσφατα μάλιστα οι ελληνικές αρχές εντόπισαν ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα που λειτουργούσε ως βάση παρακολουθήσεων ξένης υπηρεσίας... Μπορεί η παλιά υπόθεση να είχε φτάσει μέχρι την παρακολούθηση του κινητού του Έλληνα πρωθυπουργού όμως φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ξένη υπηρεσία δεν πτοείται από τον... ντόρο που είχε τότε δημιουργηθεί και... συνεχίζει απτόητη.

Σύμφωνα με το Βήμα στη Γλυφάδα εντοπίστηκε πριν περίπου 5 ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου ένα γραφείο που λειτουργούσε ως βάση επικοινωνιών και παρακολουθήσεων αμερικανικής.

Οι ελληνικές αρχές που γνώριζαν ότι υπήρχαν περίεργες κινήσεις Αμερικανών πρακτόρων στα νότια προάστια κατάφεραν να αξιοποιήσουν πληροφορίες συγκεκριμένου ανθρώπου που και στο παρελθόν είχε δώσει πληροφορίες που αποδείχθηκαν έγκυρες.

Ουσιαστικά ο άνθρωπος αυτός υπέδειξε πρόσωπα αλλά και συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα και μετά την εμπλοκή και των ελληνικών υπηρεσιών με μέσα και9 άνδρες μέσα σε λίγες ημέρες να φτάσουν οι ελληνικές αρχές στον στόχο...

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο για τα ευρήματα στον χώρο ή εάν υπήρξαν ακόμη και συλλήψεις ατόμων ωστόσο ανώτατοι δικαστικοί μιλούν για μια σοβαρή εξέλιξη και μία ανακάλυψη που αναδεικνύει την ασυδοσία ξένων μυστικών υπηρεσιών στη χώρα μας. 

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: