Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κρεμάει τα... παπούτσια του ο Γιώργος Καραγκούνης! Ενεργοποιείται στην Εθνική


Το ματς της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν το τελευταίο για τον Γιώργο Καραγκούνη, που είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει πόστο στην αγαπημένη του Γαλανόλευκη.Ο παίκτης... σύμβολο των τελευταίων ετών για την Εθνική αποφάσισε να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως μεταδίδουν την Πέμπτη αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.Μετά από μια πλούσια καριέρα, με κορυφαία στιγμή την κορυφή της... Ευρώπης στο Euro 2004, ο 37χρονος Καραγκούνης -που είχε μείνει χωρίς ομάδα- αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι πολύ κοντά στο αποδεχτεί την πρόταση του Γιώργου Σαρρή για να αναλάβει πόστο δίπλα στον Κλαούντιο Ρανιέρι


Ο “Τυπάρας” φαίνεται διατεθειμένος να μπει στο τιμ του Ρανιέρι και να βοηθήσει με το πάθος του αλλά και την εμπειρία του τους διεθνείς, με τον ακριβή του ρόλο να μην έχει ακόμα αποσαφηνιστεί. 

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα. Το ΔΣ της ΕΠΟ αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση του Γιώργου Σαρρή στο να προσφέρει πόστο στον Γιώργο Καραγκούνη, από τη στιγμή που ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Εθνικής, θα πει το “ναι” στον πρόεδρο της ΕΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: