Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Τραγικός επίλογος: Νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα που είχε εξαφανιστεί στη Λακωνία

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της οικογένειας της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιάνου, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τον Ασωπό. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στις 3 το απόγευμα μέσα στο λευκό Toyota Yaris της, που είχε πέσει σε ένα γκρεμό κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά Λακωνίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ψαράς διέκρινε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στην άκρη του γκρεμού, όπου δεν ήταν άμεσα ορατό καθώς είχε σκεπαστεί από φύκια. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν είχε εντοπιστεί κατά την διάρκεια των ερευνών από τις αρχές που «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες ημέρες. 

Η πινακίδα κυκλοφορίας με τον αριθμό ΑΚΜ 3960, τον έκανε να καταλάβει ότι ήταν το όχημα της αγνοούμενης Ηλιάννας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοίς κατέβηκαν στο σημείο που βρισκόταν το όχημα και βρήκαν μέσα σε αυτό νεκρή την οδηγό. Από τον αριθμό κυκλοφορίας του Yaris και την περιγραφή της Ηλιάννας που είχε δοθεί την ημέρα της εξαφάνισής της και των ρούχων που φορούσε, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για την άτυχη 26χρονη, ρίχνοντας την αυλαία στο θρίλερ που κράτησε την οικογένειά της με κομμένη την ανάσα επί μια εβδομάδα.

Όλες αυτές τις ημέρες, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προσπάθειες από συγγενείς, φίλους, εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου Μονεμβασίας για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας, όχι μόνο στη Λακωνία, αλλά και στον Βόλο και τη Λάρισα, καθώς η 26χρονη συνδεόταν προσωπικά με άτομα από τις δύο πόλεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: