Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ψάχνουν τον φονιά της Julie Pearson - Η σοκαριστική φωτογραφία της νεκρής

Η συντετριμμένη οικογένεια της 38χρονης Julie Pearson προσπαθεί να βρει τον φονιά της μετά την άρνηση των αρχών να διερευνήσουν τον θάνατό της.Η Βρετανίδα Julie Pearson κατέρρευσε και πέθανε στο ισραηλινό θέρετρο τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, με την οικογένειά της να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία της μέσα από το φέρετρο με μελανιές να καλύπτουν το πρόσωπό της. Οι ισραηλινές αρχές επέμεναν ότι πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια.



Στη σοκαριστική φωτογραφία φαίνεται μελανιασμένο και με αμυχές το πρόσωπό της, με την οικογένειά της να ισχυρίζεται πως η 38χρονη είχε χτυπηθεί βάναυσα πριν από τον θάνατό της στο Ισραήλ. Οι επίσημες αρχές ανακοίνωσαν πως η γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια. Οι συντετριμμένοι συγγενείς της έχουν ξεκινήσει δικαστική διαμάχη προσπαθώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αποφάσισαν έτσι να δώσουν μια φωτογραφία του άψυχου σώματός της, υποστηρίζοντας πως οι αρχές δεν ερεύνησαν τον θάνατό της. "Θέλαμε ο κόσμος να δει αυτό που είδαμε. Τα τραύματά της είναι πολύ χειρότερα από αυτά που βλέπετε. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα" δήλωσε η θεία της Deborah Pearson. "Είναι τόσο σημαντικό για τους γονείς και την οικογένειά της να πάρουν απαντήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: