Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Έτοιμη να «σπάσει» τη σιωπή της η Μίνα Αρναούτη - Εξιτήριο πριν το Πάσχα

Τη μάχη για αποκατάσταση συνεχίζει να δίνει η Μίνα Αρναούτη, που νοσηλεύεται για 61η ημέρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα της 18ης του περασμένου Φεβρουαρίου, που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.Η 30χρονη Μίνα την ημέρα του δυστυχήματος που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα καθόταν στην πίσω θέση του μοιραίου τζιπ και φορούσε ζώνη. Για πάνω από έναν μήνα η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή και η αγωνία της οικογένειάς της για το αν καταφέρει να ξυπνήσει και να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ήταν τεράστια. Όλες αυτές τις δραματικές στιγμές η μητέρα της, Νατάσα, βρισκόταν στο πλευρό της, ελπίζοντας στο θαύμα.



Σήμερα, η Μίνα νοσηλεύεται στο Θωρακοχειρουργικό Τμήμα στον πέμπτο όροφο του «Ευαγγελισμού» κι εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί στο Ορθοπεδικό Τμήμα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι θεράποντες ιατροί της 30χρονης στο protothema.gr η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται συνεχώς και ίσως η Μίνα πριν το Πάσχα πάρει εξιτήριο. Η αποθεραπεία στα άκρα (χερι και πόδι) πιθανότατα θα συνεχιστεί εκτός Ευαγγελισμού, είτε σε ιδιωτικό κέντρο, είτε κατ' οίκον. 

Η Μίνα έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις κι ακόμη κι όταν επιστρέψει στο σπίτι της η μάχη για πλήρη αποκατάσταση δε θα έχει τελειώσει. Η αποθεραπεία των ορθοπεδικών και θωρακοχειρουργικών τραυμάτων συνεχίζει να εξελίσσεται ομαλά, ενώ εδώ κι αρκετές ημέρες έχει  αποκατασταθεί η αναπνευστική της λειτουργία και πλέον αναπνέει χωρίς βοήθεια, ενώ σιτίζεται από το στόμα.

Μάλιστα, η τομή της τραχειοστομίας στην οποία είχε υποβληθεί η ασθενής ώστε να υποστηρίζεται η αναπνοή της έχει σχεδόν κλείσει, γεγονός που πρακτικά σημαίνει πως η 30χρονη είναι έτοιμη να «σπάσει» τη σιωπή της και να δώσει τις απαντήσεις γύρω από το τι συνέβη και χάθηκε τόσο άδικα ο 33χρονος λαϊκός τραγουδιστής. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν το επιτρέπουν ακόμη οι θεράποντες ιατροί της, καθώς η ψυχολογία της παραμένει εύθραυστη.

Με βάση άτομα από το περιβάλλον της Μίνας, που την έχουν επισκεφθεί επανειλλημένως στο νοσοκομείο, η 30χρονη ενημερώθηκε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, λίγες ημέρες αφότου «ξύπνησε» από το τεχνητό κώμα, καθώς μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» ως πολυτραυματίας, φέροντας βαριά τραύματα στο χέρι και στο πόδι, όσο στον θωρακικό κλωβό και τους πνεύμονες.

Μόλις έμαθε για τον τραγικό θάνατο του Παντελίδη η Μίνα λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς. Όπως υποστηρίζουν οικεία της πρόσωπα η 30χρονη θυμάται τα πάντα γύρω από το μοιραίο τροχαίο, ποιος οδηγούσε και τι συνέβη. Μόλις, η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, η Μίνα θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, που αναμένουν και τη δική της εκδοχή, προκειμένου να προχωρήσει η διερεύνηση της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: