Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Μίστι Άπαμ;- Θρίλερ με σορό που πιστεύεται ότι ανήκει στη γνωστή ηθοποιό

Σε θρίλερ φαίνεται να οδηγούνται οι έρευνες για τη γνωστή ηθοποιό Μίστι Άπαμ.Η 32χρονη κοπέλα έχει εξαφανιστεί από τις 6 Οκτωβρίου, όπου και ο πατέρας της ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της κόρης του αγνοούνταν. Μάλιστα της ίδια μέρα μάρτυρες την είχαν δει να φεύγει μόνη της από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ, όμως από εκείνη τη στιγμή δεν την είδε ξανά κανείς άλλος. Σήμερα στην ίδια περιοχή, κοντά στον ποταμό Γουάιτ Ρίβερ, βρέθηκε μία σορός, που πιστεύεται ότι ανήκει στην ηθοποιό και αυτό το ενδεχόμενο εξετάζουν οι αρχές.



Μάλιστα, η εφημερίδα Seattle Times επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας του Όμπερν, Στιβ Στόκερ, ο οποίος ανέφερε ότι η σορός ανακαλύφθηκε σε γκρεμό σε δασώδη περιοχή και ότι υπήρχαν «πολλές πιθανότητες» να ανήκει στην Άπαμ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πως πρόκειται για το πτώμα της ηθοποιού.

Οι γονείς της Άπαμ είχαν αποκαλύψει στην αστυνομία, κατά τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισής της, ότι η κόρης τους έπαιρνε φάρμακα για λόγους ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: