Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Παπαχρήστος στο Mega: «Θα με έφερναν με κλούβα από τα Γιάννενα στην Αθήνα»


Για την εμπειρία της σύλληψής του την Κυριακή στα Γιάννενα ύστερα από τη μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ,Πάνου Καμμένου, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Κοινωνία ΩΡΑ ΜEGA» ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» κατέθεσεΓιώργος Παπαχρήστος τη Δευτέρα.«Είχα ενημερωθεί για τη μήνυση, και μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, θα πήγαινα ο ίδιος τη Δευτέρα στις αρχές. Τελικά, άνοιξα την Κυριακή την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο για να πάω να πάρω έναν καφέ, και είδα να με περιμένουν οι αστυνομικοί. Με μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, και σύμφωνα με τη νομοθεσία θα μπορούσα να δικαστώ εκεί και όχι στην Αθήνα.



Επειδή δεν υπήρχε προγραμματισμένη μεταγωγή για την Αθήνα πριν από την Τετάρτη, υπήρχε περίπτωση να παραμείνω στο κρατητήριο αυτές τις μέρες, και την Τετάρτη να με μετέφεραν με κλούβα στην Αθήνα», αφηγήθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Οικονομέα και στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Γιώργος Παπαχρήστος ο οποίος αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σχολίασε σκωπτικά:«Ενημερώνω δε τον κ. Καμμένο ότι δεν μου πέρασαν χειροπέδες. Το ήθελε αυτό το σόου, να με δει με "βραχιολάκια"».Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του το Σάββατο ο Πάνος Καμμένος, για δημοσίευμα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ στο οποίο έκανε λόγο για έρευνα του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του προέδρου των ΑΝΕΛ.Το επίμαχο δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου και των «ΝΕΩΝ» ήταν το εξής:

...«Με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες" Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του - πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. Πρόκειται για κατάσταση "ελεγχομένων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ", στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν «εισαγγελικής παραγγελίας» και ζητείται από το «κεντρικό» ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος) να προχωρήσει στο "άνοιγμα λογαριασμών" του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.Πού θέλω να καταλήξω - πλην του αυτονόητου που είναι, "πού βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει, αν έχει ολοκληρωθεί"; Οτι πρόκειται για "εισαγγελική παραγγελία" την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες".
Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μια στιγμή σύγκρουσης...»

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: