Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Σε αργία δύο γιατροί του νοσοκομείου Φιλιατών


Με αναστολή καθηκόντων τιμωρήθηκε ο γυναικολόγος που συνελήφθη στο Νοσοκομείο Φιλιατών, την ώρα που... είχε πάρει φακελάκι από ηλικιωμένη ασθενή, προκειμένου να τη χειρουργήσει. Ο γιατρός μετά την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος από τον Εισαγγελέα, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να οριστεί τακτική δικάσιμος.Την επόμενη κιόλας ημέρα είχε επιστρέψει στο Νοσοκομείο και συνέχιζε να εργάζεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών, ο εν λόγω γιατρός από σήμερα Τρίτη τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων, απόφαση που θα ισχύσει για έναν μήνα.

Παράλληλα ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπου εκεί πλέον ο γυναικολόγος είναι αντιμέτωπος με την τιμωρία της αυτοδίκαιης αργίας.

Στο Νοσοκομείο Φιλιατών όμως υπάρχει και συνέχεια που δείχνει τις πολιτικές προθέσεις για γενικό ξεκαθάρισμα. Μετά την ΕΔΕ που είχε γίνει κατά το παρελθόν υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης και η απόφαση για την αυτοδίκαιη αργία στην οποία τίθεται ο διευθυντής της οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Με βάση το πόρισμα που είχε προηγηθεί ο εν λόγω γιατρός τέθηκε σε αργία. Μεταξύ των άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ότι ο διευθυντής της οφθαλμολογίας προμηθεύονταν ακόμη και ακριβά υλικά τα οποία δεν χρησιμοποιούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: