Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Θα στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη


Θα στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, χωρίς να συμμετέχουμε σε αυτή, γιατί είναι ανάγκη να δοθεί μία μάχη για να διασωθεί η χώρα, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την ομιλία της για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Η ίδια κάλεσε τα δύο μεγάλα κόμματα να μην παίξουν παιχνίδια σε βάρος της κυβέρνησης συνεργασίας, προκειμένου να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της.
«Αν πραγματικά πιστεύετε πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης, τότε σταματήστε να υπονομεύετε αυτήν την κυβέρνηση με το καλημέρα. Αν δεν σταματήσετε, ο κος Παπαδήμος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα», είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απευθυνμόμενη προς τη Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον, είπε ότι «τα εσωκομματικά παιχνίδια στο ΠΑΣΟΚ» και κυρίως το ζήτημα της διαδοχής του Γ. Παπανδρέου, απειλούν την συνοχή της κυβέρνησης και ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματος να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Από την άλλη, «η ΝΔ είναι μοναδικό φαινόμενο κόμματος, γιατί δεν έχω ξαναδεί κόμμα που να θέλει να είναι ταυτόχρονα συμπολιτευόμενο και αντιπολιτευόμενο».

Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε πως «η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων έχει τελειώσει. Η κυβέρνηση θα είναι γέφυρα προς μία άλλη κυβέρνηση συνεργασίας που θα αποφασίσει ο λαός με την ψήφο του».


Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: