Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Στήριξη του «ΝΑΙ»,ζητά και ο Αντώνης Φούσας


Με πρωτοβουλία του πρώην Υπουργού κ.Αντ. Φούσα, συναντήθηκαν δέκα (10) πρώην Βουλευτές και έκαναν σχετικές δηλώσεις, όπως περιέχονται στο από 1/7/2015 κείμενο, σχετικά με το Δημοψήφισμα της Κυριακής.Στο κέιμενο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:Λόγω του επικείμενου Δημοψηφίσματος της Κυριακής και των τραγικών και επικίνδυνων συνεπειών για τη χώρα, οι παρακάτω πρώην Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ύστερα από μακρά συζήτηση και έντονο προβληματισμό, προβαίνουν στις παρακάτω δηλώσεις:


1. Καλείται η Ελληνική Κυβέρνηση, να προβεί σε άμεση ανάκληση της απόφασης για διενέργεια του δημοψηφίσματος, το οποίο, πέραν των πολλών συνταγματικών, νομικών και πολιτικών προβλημάτων, είναι έντονα και επικίνδυνα διχαστικό για το λαό μας. Εξάλλου, μετά την ανάκληση της γνωστής πρότασης Γιούνκερ, δεν υπάρχει αντικείμενο για δημοψήφισμα.
2. Εάν αυτό δεν το πράξει η Κυβέρνηση, κάνουμε έκκληση προς τον ελληνικό λαό, για μαζική συμμετοχή στο Δημοψήφισμα και για στήριξη δυναμικά του «ΝΑΙ». Αυτό δε διότι, πέραν των άλλων, το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος αυτού είναι παραμονή ή έξοδος της χώρας μας από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
3. Καλούμε, ειδικότερα, όλους τους Έλληνες πολίτες, να επιλέξουν τη σταθερότητα της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Διαφορετικά, οδηγείται η πατρίδα μας σε μεγάλη περιπέτεια, στο περιθώριο και στην απομόνωση. Επιστρέφει δε πολλά χρόνια πίσω, ενώ ανοίγει η κερκόπορτα προς τη δραχμή, που θα είναι καταστροφή για την οικονομία μας και το λαό μας.
4. Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε, ότι, πέραν των πολλών άλλων καταστροφικών προβλημάτων, που δημιουργεί η απαράδεκτη μεθόδευση του δημοψηφίσματος, το τυχόν «ΟΧΙ» θα είναι, τώρα και στο μέλλον, εφιάλτης για όλους τους Έλληνες και δρομολογείται έτσι το διαζύγιο μας με την Ευρώπη, παρά το ότι τα πολλά εθνικά μας θέματα είναι ανοιχτά, ενώ η γαιοστρατηγική θέση της χώρας μας επιβάλλει την παραμονή της στην Ευρώπη και τη συνεργασία με τους συμμάχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: