Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Έπεσε σε αντιφάσεις στο "Τούνελ"

"Αν αυτή η διαβολογυναίκα εμφανιστεί στο "Τούνελ" να ψάξει τους δολοφόνους του Θανάση, τότε θα σημάνει η αρχή του τέλους για την υπόθεση μας. Θα παγιδευτεί στην κάμερα της εκπομπής".Αυτό υποστήριζε η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που παρακολουθούσε όλο αυτόν τον καιρό με οργή και κομμένη την ανάσα τις έρευνες για την αποκάλυψη του δολοφόνου.



Μετά την ομολογία της γυναίκας του ότι αυτή τον σκότωσε με περίστροφο πάνω σε καβγά, άφησαν την θλίψη τους να ξεχυλίσει και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της. "Όλο αυτόν τον καιρό μας κορόιδευε. Έμπαινε στο σπίτι μας και έκανε πως μας λυπόταν, ενώ είχε αφαιρέσει με τα ίδια της τα χέρια τη ζωή του ανθρώπου μας", λένε στην κάμερα του Alpha ο πατέρας και η αδερφή του θύματος.

Το μόνο που τους απασχολεί τώρα έντονα είναι το ποια θα είναι η τύχη του 10χρονου κοριτσιού του καπετάνιου που έχασε ξαφνικά και τους δυο γονείς. Η μητέρα της και δράστης όπως κατηγορείται της δολοφονίας του, την είχε πείσει με τον τρόπο της να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Της έλεγε ότι όλοι είναι εχθροί τους και ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκεται και ο δολοφόνος του πατέρα της που μάνα και κόρη έπρεπε να τον βρουν για να δικαιώσουν τη μνήμη του.

Η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Πηγή:www.anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: