Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Έντονο φραστικό επεισόδιο Αντιδημάρχου με πολίτες και στέλεχος της ΔΕΥΑΙ για τις πλημμύρες από τη νεροποντή {video}


Στην παραλίμνιο περιοχή των Ιωαννίνων, η πτώση μιας κολόνας της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα τα βοθρολύματα να πλημμυρίσουν τη συμβολή των οδών Γιοσέφ Ελιγιά και Γαριβάλδη, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα από τη δυσωδία!!! Οι πολίτες πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους φανερά εκνευρισμένοι και συνάντησαν στο συγκεκριμένο σημείο τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών, Δημήτρη Κατηρτσίδη. Ο ίδιος αν και υπηρεσιακά αναρμόδιος, βρέθηκε στο σημείο από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τους πολίτες που ξέσπασαν πάνω του την οργή τους.


Ο ίδιος τους καλούσε να απευθυνθούν στο δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, το δημοτικό σύμβουλο, Μάκη Χρυσοστόμου (αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΙ) ,καθώς και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΙ Κώστα Γιωτάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο "Παίρνει 7,000 ευρώ το μήνα και είναι εξαφανισμένος"!!! Τα εκατέρωθεν... "Γαλλικά" έδωσαν και πήραν και από τις δύο πλευρές, ενώ ο εκνευρισμός όλων ήταν εμφανής. Μετά από λίγα λεπτά, ο Δ. Κατηρτσίδης είχε ένα ακόμη έντονο φραστικό επεισόδιο με  στέλεχος της ΔΕΥΑΙ.


Πηγή: http://epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: