Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή είναι η συσκευή που προβλέπει με ακρίβεια τον... θάνατο


Μία από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες του κόσμου, η Willis Towers Watson, δημιούργησε ένα νέο είδος τεχνολογίας που μπορεί να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον χρόνο του... θανάτου. Η συσκευή PulseModel, δημιουργήθηκε από τη Willis Towers Watson για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο - για να δώσει στις ασφαλιστικές εταιρείες τα εργαλεία που θα καταστήσουν ακριβείς τις προβλέψεις για τον χρόνο του θανάτου των πελατών, πληροφορίες που θεωρούνται από τις ασφαλιστικές "απαραίτητες" για τον καθορισμό των τιμών των ασφαλειών.


Η Willis Towers Watson είπε στο Business Insider ότι το PulseModel είναι η πρώτη διαθέσιμη συσκευή που τίθεται στην υπηρεσία της ιατρικής επιστήμης και προβλέπει τον θάνατο, όπως αναφέρει το capital.gr.

Με το PulseModel, παρέχονται στις ασφαλιστικές πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τους πελάτες τους, πέρα από τις βασικές όπως το αν καπνίζουν ή αν γυμνάζονται. Η συσκευή λαμβάνει υπόψη πληθώρα στοιχείων για την ιατρική κατάσταση των ανθρώπων, όπως ο διαβήτης τύπου ΙΙ, και τι θα σήμαινε για ένα άτομο συγκριτικά με τα πρότυπα της θνησιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: