Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ιωάννινα:Υπέκυψε Ο 66χρονος που είχε τραυματιστεί από έκρηξη σε μονοκατοικία


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 66χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά το πρωινό της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα απο ισχυρή έκρηξη που προκλήθηκε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από φιάλη υγραερίου σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Μοσχοπόλεως στα Γιάννενα.


Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του σπιτιού, τον εγκλωβισμό και το σοβαρό τραυματισμό του. Παρά τη σκληρή «μάχη» του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονταν, ο 66χρονος άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη επήλθε από υγραέριο ενώ ήταν ευτύχημα που τα υπόλοιπα της οικογένειάς του 66χρονου εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο σπίτι αφού είχαν πάει στην εκκλησία.

Σημειώνεται ότι κάποια  συγγενικά του πρόσωπα είχαν έρθει στα Γιάννενα για ολιγοήμερες διακοπές από τη Γερμανία. Στο σημείο, εκείνο το πρωινό, μετέβη και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ οι γείτονες εμφανώς σοκαρισμένοι έκαναν λόγο για μια ισχυρότατη έκρηξη που τους έβγαλε από τα σπίτια τους αδυνατώντας να καταλάβουν τι ακριβώς  είχε συμβεί.

Πηγή: epirus-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: