Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Renault Kadjar 2016: Στην ελληνική αγορά από 20.850 ευρώ

Το γαλλικό crossover ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά όπου θα διατεθεί με μια επιλογή κινητήρα βενζίνης και δύο diesel μοτέρ προσφέροντας ισχύ από 110 έως 130 ίππους σε συνδυασμό με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.Εφαλτήριο των επιλογών για το γαλλικό crossover των 4,45 μέτρων αποτελεί ο κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και 205 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο επτά σχέσεων με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.



Η αρχική τιμή για την βενζινοκίνητη έκδοση στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Αuthentic με μηχανικό κιβώτιο διαμορφώνεται σε 20.850 ευρώ, ενώ για εκείνους που επιλέξουν το αυτόματο των επτά σχέσεων η αρχική τιμή της αντίστοιχης έκδοσης η οποία είναι διαθέσιμη από το δεύτερο τη τάξει εξοπλιστικό επίπεδο Expression διαμορφώνεται σε 26.780 ευρώ. 

Με αρχική τιμή τα 22.340 ευρώ οι diesel επιλογές ξεκινούν από τον πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου με απόδοση 110 ίππων και 260 Nm ροπής ο οποίος στη βασική έκδοση Authentic συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. 

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι επίσης αποκλειστικά διαθέσιμος με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, ωστόσο εκτός από το παραπάνω μηχανικό κιβώτιο μπορεί να συνδυαστεί και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την αντίστοιχη έκδοση να ξεκινά από τα 27.220 ευρώ (εξοπλιστικό επίπεδο Expression). Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι και η πλέον αποδοτική της γκάμας με μέση κατανάλωση καυσίμου 3,8 λίτρων/100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που περιορίζονται σε 99 γρ./χλμ. 

Την ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη έκδοση του Kadjar η οποία είναι και η μοναδική που μπορεί, προαιρετικά να επιλεγεί και με σύστημα τετρακίνησης εξοπλίζει μοτέρ πετρελαίου με απόδοση 130 ίππων και 320 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. 

Η αρχική τιμή της ισχυρότερης πετρελαιοκίνητης έκδοσης με κίνηση στους δύο τροχούς διαμορφώνεται σε 29.560 ευρώ, ενώ για εκείνους που θα προτιμήσουν την τετρακίνηση, η αντίστοιχη αρχική τιμή του Kadjar διαμορφώνεται σε 32.420 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: