Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Θρίλερ με τον Γιάννη Πλούταρχο και το ντοκιμαντέρ του “1 εκατ. ευρώ” – Η απάντηση της Περιφέρειας και του τραγουδιστή


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του τουριστικού ντοκιμαντέρ με παρουσιαστή τον Γιάννη Πλούταρχο και το δημοσίευμα που τον ήθελε να ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ για την υλοποίησή του. Η Περιφέρεια Αττικής παίρνει θέση, ενώ ο τραγουδιστής φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το δημοσίευμα.


Πώς έχουν τα πράγματα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ για να παρουσιάσει ένα τουριστικό ντοκιμαντέρ με θέμα τη μεσογειακή διατροφή.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και με ανακοίνωση του δικηγόρου του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook φανερά ενοχλημένος αποκάλεσε το δημοσίευμα “ψευδέστατο”, και είπε πως το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, και ζητώντας από το γραφείο της Ρένας Δούρου να το διαψεύσει.

Έτσι, με ανακοίνωση της, η αντιπεριφερειάρχης, Εύη Αποστολάκη παίρνει θέση στο θέμα και αναφέρει: “Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της περιφερειάρχου Αττικής, ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κυρία Χάμου στις 3 Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση αυτή δεν παρευρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος. Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κυρίας Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου. Η πρόταση, που η χρηματοδότηση της ήταν κατά πολύ μικρότερη του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή. Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες”.

Όσο για την ανακοίνωση του Γιάννη Πλούταρχου; Ήταν η εξής:

“Η ρυπαρότητα της εφημερίδος “Espresso” ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 - 16.11.2014.

Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα.

Αθήνα, 15-11- 2014
Για τον κ. Ιωάννη Πλούταρχο
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Αλέξανδρος Ι. Στρίμπερης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: