Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δραματικές στιγμές για την πατρίδα - Ούτε σήμερα έβγαλαν κυβέρνηση


Σε ένα απίστευτο αδιέξοδο οδηγείται η χώρα εξαιτίας των παιχνιδιών τακτικής των ηγετών αυτής της χώρας, που ενώ η τύχη της Ελλάδας κρέμεται από μία κλωστή, εκείνοι κάνουν ότι μπορούν για να κοπεί και να βυθιστούμε στο κενό.



Στο Προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν σε εξέλιξη οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, αλλά διεκόπη απότομα, όταν ο κ. Καρατζαφέρης έφυγε οργισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο, καταγγέλνοντας ξεκάθαρα πως κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς παίζουν παιχνίδια τακτικής παρασέρνοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.


Μέσα στην σύσκεψη πάντως, ο κ. Σαμαράς φέρεται να δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να αποδεχθεί όποιον προτείνει ο κ. Παπανδρέου για νέο πρωθυπουργό.


Ωστόσο, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη νέα κυβέρνηση αναβάλλεται για την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί. 


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: