Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι! Κατηγορούν τους Έλληνες ότι εκπαιδεύουν τρομοκράτες...

Η Τουρκία προχωρά σε διπλωματική προβοκάτσια εις βάρος της Ελλάδας θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικό θερμό επεισόδιο χρησιμοποιώντας τον πλέον παλιό εξωφρενικό ισχυρισμό ότι "εξάγουμε τρομοκρατία!" με αφορμή τις επιθέσεις των Κούρδων και με φόντο τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες!



Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Türkiye δημοσίευσε άρθρο με κατάλογο των επιθετικών ενεργειών οι αποίες αποδίδονται στην οργάνωση DHKP-C λέγοντας ότι οι τρομοκράτες εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα από όπου εισήρθαν στην Τουρκία με εμφανή σκοπό την σύνδεση με τις δράσεις του PKK μέσα στην Τουρκία!

Η λίστα την οποία δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα και αναδημοσίευει ο Ν.Χειλαδάκης είναι η εξής:

2013. Επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα με δράστη το μέλος του DHKP-C, Ecevit Şanlı.

2012. Ένοπλη επίθεση στο 75 αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Bahçelievler Yenibosna. Δράστης η γνωστή τρομοκράτησα «εκπαιδευμένη» στην Ελλάδα, Nebiha Aracı.

2012. Ένοπλη επίθεση στην περιοχή Gaziosmanpaşa της Κωνσταντινούπολης με θύμα ένα αστυνομικό και δυο τραυματίες. Δράστης η Nurgül Acar.

2012. Ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή İstinye της Κωνσταντινούπολης. Δράστης ο Erdal Dalgıç.

2013. Ένοπλη επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος των ισλαμιστών στην Άγκυρα. Δράστες οι Hasan Biber ve Muharrem Karataş.

2013. Ένοπλη επίθεση στην Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας την Άγκυρα στην περιοχή Dikmen, από τους Muharrem Karataş ve Serdar Polat που υποτίθεται ότι μόλις είχαν εισέρθει στην Τουρκία από την Ελλάδα!

Στις 31 Μαρτίου του 2013 συνελήφθη από την Ελλάδα προερχόμενος ο Bulut Yayla, μέλος DHKP-C.

To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες προβοκάτσιας από τη πλευρά της Τουρκίας. Μας κατηγορούν είτε ότι παραβιάζουμε τον εθνικό εναέριο χώρο τους και εκλωβίζουμε τα μαχητικά τους είτε ότι βυθίζουμε σκάφη με λαθρομετανάστες που η ίδια μας στέλνει. Σαφώς και η Τουρκία "ψάχνεται" να ξεφύγει από την δίνη του εμφυλίου πολέμου στην οποία έχει βυθιστεί ξεσπώντας και εξάγοντας την εσωτερική πολιτική της κρίση και κρίση ασφαλείας προς τον αγνωστό αδύναμο κρίκο, την Ελλάδα...Οι τζιχαντιστές που μας "φορτώνει" διαρκώς η Άγκυρα από που προέρχονται; Το μόνο που απομένει είναι να "βρεί" και φορτία όπλων προς το PKK για να δικαιολογήσει την ανικανότητα της...


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: