Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Παραιτήθηκε και ξέσπασε σύμβουλος της οικογένειας: «Είναι αυτοκτονία!»


Μυστήριο καλύπτει την ξαφνική παραίτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή από την ομάδα ερευνητών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα. «Είναι αυτοκτονία» λέει ο ερευνητής, «δολοφονήθηκε» επιμένει η οικογένεια.Ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του επανέλαβε την πεποίθησή του ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.Ο κ. Στρατής που είχε κληθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Ταουξή να ερευνήσει την υπόθεση είπε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι “παίζουν με τον πόνο της”…


Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναρτήσεις που έκανε στο Facebook ο Σωκράτης Στρατής, ώρες μετά την παραίτησή του, κατέβηκαν λίγο αργότερα από το προφίλ του… Στην ανάρτηση μεταξύ άλλων μιλούσε για “πρόβλημα υγείας” που φέρεται να αντιμετώπιζε η 44χρονη.

«Αυτοκτονία φίλοι μου και αν συνδυαστεί με την έστω ελλιπή προς το παρόν ιατροδικαστική έκθεση αυτό είναι το συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό πιστεύω ότι θα ζούσε σήμερα αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η αγωγή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πρέπει να υπάρχουν ευθύνες γι’αυτό…», έγραφε μεταξύ άλλων ο ερευνητής στο Facebook.

Την συμβολή  του κ. Στρατή στις έρευνες πάντως υποβαθμίζουν οι συνήγοροι της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως είχε περιορισμένο και “περιφερειακό ρόλο”…

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον κ. Ταουξή ο οποίος επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της οικογένειας με τον κ. Στρατή, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός είχε αναλάβει ένα περιφερειακό έργο στην υπόθεση. Μάλιστα όπως είπε «έχει βρεθεί ξύλινο σπιτάκι ιδιοκτησίας εμπλεκομένου της υπόθεσης κοντά στη λίμνη», δίνοντας μία ακόμη διάσταση.

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική  έρευνα των πραγματογνωμόνων του Δημοσίου, με την οποία σύμφωνα με τον κ. Ταουξή “επιβεβαιώνονται τα στοιχεία που έχει συλλέξει η οικογένεια, μεταξύ των οποίων το κομμάτι βαμβάκι με εύφλεκτο υγρό που βρέθηκε δεμένο στο αυτοκίνητο σαν φιτίλι” και το οποίο όπως ανέφερε,  “δεν είχαν αξιολογήσει οι αστυνομικοί”.

Από εκεί και πέρα, η σχετική αστυνομική έρευνα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κρατήσει ακόμη εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: