Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Βασίλης Γιαννακόπουλος - Σοκ για τον φοιτητή που δούλευε για να σπουδάσει

Το απόγευμα αποχαιρετούν τον 25χρονο Βασίλη Γιαννακόπουλο, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του. Η κηδεία του θα γίνει στις 17.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Οβρυάς, με την τοπική κοινωνία να έχει βυθιστεί στη θλίψη. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης (15-06-2016) μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Πατρέων στη συμβολή των οδών Αυστραλίας και Ιορδανίδου. Ο άτυχος άνδρας ήταν υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS και εργαζόταν σε κατάστημα της οδού Νοταρά.


Το τροχαίο δυστύχημα έγινε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. ''Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του'', ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ο 25χρονος πριν δύο μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Μάλιστα του έμεναν λίγα μόνο μαθήματα  μέχρι το πτυχίο του. Ήταν μέλος πενταμελούς οικογένειας και εργαζόταν για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να βοηθάει την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: