Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Νίκος Βατάλης υπέρ του Τζιτζικώστα


"Εκτιμώ, ότι είναι πεποίθηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, πως το παλαιό πολιτικό σύστημα, με τις εξαιρέσεις του, έχει απαξιωθεί, για τους γνωστούς λόγους, εξ αιτίας των οποίων φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση. Αυτό εξάλλου φαίνεται, και από τα αποτελέσματα των εκλογών, που οι Έλληνες ψηφοφόροι, με τη σοφία που τους διακρίνει, έδειξαν με την αποχή τους αφ’ ενός και με την επιλογή του αφ΄ ετέρου, την προαναφερόμενη απαξίωση. 


Είναι επομένως επείγουσα και απαραίτητη ανάγκη να υπάρξει ανανέωση της πολιτικής ζωής της χώρας μας. Η ανανέωση όμως, γίνεται από νέους σε ηλικία ανθρώπους με νέες, άφθαρτες και σύγχρονες ιδέες που θα αφυπνίσουν την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Σε αυτή την εσωκομματική αναμέτρηση υπάρχει ένας υποψήφιος 37 ετών, χωρίς να κουβαλάει αρνητικό παρελθόν, που επιδοκιμάστηκε στις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το συντριπτικό ποσοστό του 71% χωρίς κομματική υποστήριξη. Με το παραπάνω σκεπτικό και μτά από μεγάλη περίσκεψη, καταλήγω, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, να υποστηρίξω τον Απόστολο Τζιτζικώστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμώ του άλλους συνυποψηφίους."

Νικόλαος Βατάλης
Τ. Νομάρχης, εξ Ελατοχωρίου Ζαγορίου Ιωαννίνων ορμώμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια: