Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Είδηση ανατρέπει τα πάντα - Τι ανακάλυψαν κοντά στον γαλαξία μας;

Οι αστρονόμοι του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Κέπλερ εντόπισαν σε αστρικό σύστημα δίπλα στον Γαλαξία μας... κάτι που μοιάζει με τεράστια εξωγήινη υπερκατασκευή.Η εν λόγω κατασκευή παραπέμπει σε τεχνολογικό πολιτισμό πολύ πιο ανεπτυγμένο από τον γήινο.Οι πληροφορίες αυτές κάνουν το γύρο του κόσμου και μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη πως οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει εξωγήινες υπερκατασκευές…Πρόκειται για μία είδηση- σοκ που αλλάζει τα δεδομένα της ανθρωπότητας!



Οι αστρονόμοι δηλώνουν χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο σύμπλεγμα αντικειμένων στο διάστημα μοιάζουν με κάτι που θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο από εξωγήινο πολιτισμό».

Αναφορές για ένα «περίεργο», αστρικό σύστημα, το οποίο μοιάζει να περιέχει ένα σμήνος από υπερκατασκευές έκανε εκστασιασμένος ο Τζέισον Ράιτ, του Penn State University και προσθέτει πως «σίγουρα οι εξωγήινοι θα πρέπει να είναι η τελευταία υπόθεση που μπορούμε να εξετάσουμε, αλλά μοιάζει με κάτι που μόνο εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να κατασκευάσουν». 

Η ανακάλυψη αυτή πήρε την κωδική ονομασία KIC 8462852, ενώ το αστρικό αυτό σύστημα βρίσκεται κοντά στον Γαλαξία μας, ανάμεσα στους αστερισμούς «Κύκνος» και «Λύρα». 

Άκρως εντυπωσιασμένη, η Ταμπέθα Μπογιατζιάν, του πανεπιστημίου Γιέηλ λέει πως «δεν είχαμε δει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Ήταν πραγματικά περίεργο. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν λανθασμένα δεδομένα που μας στέλνει ο υπολογιστής από το διαστημικό όχημα, όμως τσεκάραμε τα πάντα και δεν βρήκαμε κάτι λάθος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: