Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τέλος ο Παπανικολάου από το Ντένβερ

Ήταν δύσκολο έως απίθανο, σύμφωνα με τις εδώ και καιρό εκτιμήσεις, ο Κώστας Παπανικολάου, να μείνει στο Ντένβερ και τους Νάγκετς.Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, πριν από λίγο, δίνει βάση σε αυτές τις εκτιμήσεις με την πληροφορία, που αναφέρει, σύμφωνα με την οποία οι Νάγκετς αποφάσισαν να “κόψουν” τον 25χρονο γκαρντ-φόργουορντ. Όπως αναφέρει ο Στάιν, το οποίο, πάντως, είναι γνωστό και δεδομένο, με αυτή τη κίνηση το Ντένβερ, ξεφεύγει της υποχρέωσης να δώσει 4.8 εκατομμύρια δολάρια, που ήταν το συμβόλαιο του “Παπ” για την επόμενη σεζόν.



Ο Έλληνας παίκτης έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Το τάιμινγκ, όμως, δεν είναι με το μέρος του. Όλοι θα θέλαμε να έχει “στέγη” και του χρόνου στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να βρει συμβόλαιο.

Έτσι, μοιάζει μονόδρομος η επιστροφή του στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό να μην έχει εκφραστεί επίσημα, αλλά βεβαίως να παρακολουθεί σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ τις εξελίξεις. Σημειώνουμε ότι αν μέσα στις επόμενες 48 ώρες κάποια ομάδα του ΝΒΑ δεν «τραβήξει» τον Παπανικολάου με το συμβόλαιο των 4,8 εκατ. δολαρίων, ο παίκτης είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: