Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεσπά ο σύζυγός της 49χρονης που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θάφτηκε ζωντανή!

Μία μακάβρια ιστορία έρχεται στο φως και συγκλονίζει. Μια 49χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, θάφτηκε ζωντανή. Η γυναίκα που έπασχε από καρκίνο έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014. 14 ώρες μετά το θάνατό της η σωρός της μεταφέρθηκε στον τόπο καταγωγής της στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η κηδεία της. 



Λίγο μετά την ταφή της γυναίκας ο σύζυγός της διαπίστωσε αναστάτωση στους υπαλλήλους του νεκροταφείου. Αρχικά δεν έδωσε σημασία αλλά ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ότι άκουσε φωνές μέσα από το φέρετρο. Κάλεσαν την αστυνομία και όταν άνοιξαν το φέρετρο διαπίστωσαν ότι είχε η γυναίκα είχε ανοιχτά τα μάτια της και το στόμα της. 

Αμέσως μετά το πρωτοφανές περιαστικό η σωρός μεταφέρθηκε για νεκροψία στην οποία δύο ιατροδικαστές υπέγραψαν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα η γυναίκα να θάφτηκε ζωντανή, Ο σύζυγός της και οι δύο γιοι της όμως δεν πείσθηκαν και ζήτησαν νέα νεκροψία.

Το νέο πόρισμα τους σόκαρε αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα θάφτηκε ζωντανή ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ξεσπά μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live.

Στην εκπομπή μίλησε σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας ισχυριζόμενος ότι αποκλείεται η γυναίκα αυτή να θάφτηκε ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: