Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σε ποιον και γιατί έριξε χυλόπιτα η Όλγα Κεφαλογιάννη;


Απέρριψε την πρόταση που της έγινε χαρακτηρίζοντας την τιμητική.Θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά. Η απήχησή της είναι μεγάλη και δεν είναι λίγοι οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που λένε ότι μπορεί να προσφέρει στη Ν.Δ. και από οποιαδήποτε άλλη θέση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άνθρωπος του πρωθυπουργού προσέγγισε λίγο μετά τις γιορτές τις γιορτές, με πρόταση να είναι υποψήφια της Ν.Δ. για το δήμο Αθηναίων. Οι πληροφορίες λένε ότι η κ. Κεφαλογιάννη είπε πως η πρόταση είναι πολύ τιμητική για την ίδια, αλλά φρόντισε να την απορρίψει αμέσως, ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό μια μεγαλοπρεπή χυλόπιτα στον συνομιλητή της.



Η υπουργός Τουρισμού επιβεβαίωσε τη βούλησή της να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρει στην παρούσα φάση ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης.



Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δε δείχνει και ιδιαίτερη ζέση στη στήριξη του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας.



Τα χρονικά περιθώρια για τον πρωθυπουργό άρχισαν να στενεύουν, αφού ο κ. Σαμαράς θα ήθελε να κλείσει το όνομα έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: