Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερο κυνήγι για το θησαυρό του Αλή Πασά

Νέες έρευνες ξεκινά σε λίγες ημέρες, στα Τρίκαλα ο Ελληνοαυστραλός Ευάγγελος Δήμας, προκειμένου να βρει το θησαυρό του Αλή Πασά! Τον θησαυρό που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών χρυσοθήρων, στο πέρασμα των ετών, έχει καλλιεργήσει ιστορίες και μύθους, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αποδειχθεί αν τελικά είναι πραγματικότητα ή μύθος! Η πρώτη έρευνα του Ευάγγελου Δήμα ολοκληρώθηκε πριν από έντεκα μήνες, αλλά το γεωτρύπανο με το οποίο έσκαβε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, όπου εκτιμά ότι βρίσκεται θαμμένος ο θησαυρός, αντί για χρυσαφικά, χτύπησε φλέβα ...νερού.

Παρά την αποτυχία του αυτή, ο Ευάγγελος Δήμας πιστεύει ότι κατά τις νέες έρευνές του θα ανακαλύψει το θησαυρό του Αλή Πασά, τον οποίο, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα καταθέσει στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου η χώρα μας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Ο Ελληνοαυστραλός πιστεύει ότι ο θησαυρός βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και για το νέο "κυνήγι του θησαυρού", έχει ήδη έχει εξασφαλίσει όλες τις άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Ε. Δήμας ζούσε επί 40 χρόνια ζούσε στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε ως μηχανικός-ηλεκτρολόγος και όπως έγινε γνωστό, έχει ερευνήσει για την ανεύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Η έρευνα που ξεκινά σε λίγες ημέρες θα είναι σ το Σπήλαιο της Θεόπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: