Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Θρήνος στην γειτονιά του - Η σορός του θα μεταφερθεί στο σπίτι των γονιών του

Οι εκδηλώσεις λατρείας που εκτυλίσσονται από χθες το πρωί για τον Παντελή Παντελίδη με αφορμή τον τραγικό χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα, δεν μπορούν πλέον να περάσουν απαρατήρητες. Όλοι μιλούν γι' αυτό το τραγικό γεγονός και για το πως κόπηκε το νήμα της ζωής του έτσι ξαφνικά, σκορπώντας θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του, ενώ βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια του.Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σπαρακτική μορφή της χαροκαμένης μητέρας του Αθηνάς στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του. 



Εδώ και λίγη ώρα κόσμος συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι των γονιών του λαϊκού τραγουδιστή γιατί έχει γίνει γνωστό ότι θα μεταφερθεί εκεί η σορός του. Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του. Πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά, ενώ αρκετά είναι και τα καταστήματα στην γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία που παρέμειναν σήμερα κλειστά ως ένδειξη πένθους.

Από το πρωί δεκάδες είναι αυτοί που καταφθάνουν έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί η οικογένεια του στη Νέα Ιωνία, για να αποθέσουν λίγα λουλούδια, ένα κεράκι ή ένα σημείωμα εκφράζοντας την αγάπη και τη θλίψη για τον αδικοχαμένο νέο. Πολλοί είναι κι αυτοί που πηγαίνουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης,στο σημείο που έμελε ο Παντελής να χάσει τη ζωή του χθες το πρωί, για να αφήσουν λίγα λουλούδια. Γείτονες και φίλοι του 32χρονου συντετριμμένοι επισημαίνουν το πόσο καλό παιδί υπήρξε, χαμηλών τόνων, παρά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε τα τελευταία πέντε χρόνια και έγινε γνωστός μέσω του διαδικτύου.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, στο κέντρο διασκέδασης «Teatro», αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: