Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Βαρέλι χωρίς πάτο η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών – Πέταξαν άλλες 100 χιλιάδες ευρώ!

Σε βαρέλι χωρίς πάτο εξελίσσεται πλέον το σκηνικό στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Πάτρας, όπου οι αποκαλύψεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Nέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία αφορούν στον περίεργο τρόπο λειτουργίας διευθυντικών στελεχών της ένωσης , τα οποία πλέον διαπιστωμένα έχουν βλάψει τα συμφέροντά της και έχουν καταφέρει ισχυρό πλήγμα σε ότι αφορά στα οικονομικά και το κύρος της.

Τελευταία αποκάλυψη- που εκθέτει πολλούς- η διαπίστωση πως την ώρα που οι εργαζόμενοι σ την ένωση παραμένουν επί πέντε και έξι μήνες απλήρωτοι, διευθυντικό της στέλεχος έπαιρνε το παχυλό του μισθό, αντλώντας χρήματα από τον Φ,Π,Α.!!!

ΟΙ αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό, καθώς με διαφορά φάσης ήρθε στο φως και υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων. Σε έλεγχο που έγινε στις καρτέλες πελατών της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών της Πάτρας αποκαλύφθηκε πως στις 100 πρώτες που ερευνήθηκαν από τις 1500 συνολικά, υπάρχει «αφαίμαξη» ποσού το οποίο ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τελευταίες εξελίξεις σε συνδυασμό με όλα όσα έχουν προηγηθεί και αφορούν στο πώς με περίεργες επιλογές έχει ζημιωθεί η ένωση, οδήγησαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τον έναν από τους Διευθυντές να υποβάλει την παραίτησή του ενώ ήδη έχει πιάσει δουλειά ο εισαγγελέας.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: