Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους!

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου 2019 σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Ροβανιέμι της Φινλανδικής Λαπωνίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές που συμμετείχαν στο World Luxury Hotel Awards.



Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το ξενοδοχείο καλύτερου Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στην Ευρώπη. 180 luxury hotels από 80 χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης, καθώς, επίσης, και τους προορισμούς τους.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της τουριστικής Βιομηχανίας, ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία με βάση τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες. Αποτελεί το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων, που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται.

Στη καρδιά της φιλοσοφίας του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται ο σεβασμός
για το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο. Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα ωραιότερα ορεινά θέρετρα της Ευρώπης.

Αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο wellness,
το Τhe Mountain Spa, καθώς, επίσης, και ένα βραβευμένο εστιατόριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θερέτρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: