Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Καβάλα: Ο ιερέας του έκανε παρατήρηση για τη μουσική κι εκείνος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του!

Δεν χωράει ο νους το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη έξω από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε με αυτό τον εφημέριο του ναού επειδή του ζήτησε να κλείσει τη μουσική!



Η Θεία Λειτουργία βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ο άγνωστος πάρκαρε έξω από την εκκλησία ακούγοντας λαϊκά τραγούδια στη διαπασών. Μάλιστα, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν κι έτσι αναγκάστηκε ο ιερέας να βγει στον δρόμο για να του ζητήσει να κλείσει τη μουσική καθώς ενοχλούσε.

Όμως, ο οδηγός τον εξύβρισε και ο ιερέας τον προειδοποίησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, μπαίνοντας μπροστά στο αυτοκίνητο. Τότε, σύμφωνα με το Kavalapost.gr, ο άγνωστος έβαλε μπροστά και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον στο πόδι! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο τραυματισμένος ιερέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: