Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Τις επόμενες μέρες σειρά υπόπτων για τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, θα λάβει κλήσεις για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση στην ανακρίτρια Αγρινίου.Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλοντος της άτυχης 44χρονης από την Κατοχή αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Ζώης, η υπόθεση φαίνεται ότι οδεύει στην τελική ευθεία. Ο δικηγόρος επισημαίνει ότι η άσκηση ποινικών διώξεων οδηγεί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη την οποία χαρακτηρίζει “μαχήτρια της ζωής”.Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ζώης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η 44χρονη ήταν μητέρα και πατέρας μαζί και πως μοναδική απασχόλησή της ήταν η πρόοδος των παιδιών της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του δικηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη:

«Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της.

Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας.

Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλετησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις.

Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω.

Κωνσταντίνος Αν. Ζώης

Δικηγόρος”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: