Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ιωάννινα: Ελεύθερος ο Πακιστανός για τη φωτιά στο Πέραμα


Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση που που έκανε το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σχετικά με τη χθεσινοβραδινή σύλληψη 32χρονου Πακιστανού, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε κοντά στο στρατόπεδο Περάματος, ο νεαρός αλλοδαπός δεν προέκυψε πως εσκεμμένα προκάλεσε τις εστίες φωτιάς, οι οποίες δεν επεκτάθηκαν και η κατάσβεσή τους υπήρξε άμεση.Ο Πακιστανός που εργάζεται σε πτηνοτροφείο της περιοχής, θέλησε να κάψει κάποια χαρτόκουτα τα οποία βρίσκονταν στο εσωτερικό αποθήκης, που του έχει παραχωρήσει ο εργοδότης του για να διαμένει.

Οι κάτοικοι της περιοχής βλέποντας τις εστίες φωτιάς κάλεσαν άμεσα τις Αρχές, ενώ και ο ίδιος ο 32χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να τις σβήσει χρησιμοποιώντας μπουκάλια με νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο του αγροτεμαχίου όπου είχαν τοποθετηθεί προς καύση τα χαρτόκουτα ήταν τέτοιο, που δεν υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης της φωτιάς.

Έτσι ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος, μετά από αυστηρές συστάσεις, αφού άθελά του προκάλεσε τόσο την ανησυχία των κατοίκων του Περάματος και την κινητοποίηση των Αρχών, όσο και τη σύλληψή του από άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Πηγή: epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: