Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Στα Γιάννενα το πρώτο light festival στην Ελλάδα


Στις φετινές γιορτές τα Γιάννενα «παίζουν» με το φως και ετοιμάζονται για τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα!Με ένα πρωτότυπο θέαμα που όμοιο του δεν έχει προηγηθεί, το πρώτο light festival στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με δεκάδες εκδηλώσεις στην πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα υπό τον συντονισμό του Δήμου Ιωαννιτών και με τα λαμπιόνια που θ’ αρχίσουν να ανάβουν σταδιακά από αυτό το Σαββατοκύριακο.Στις δύο κατευθύνσεις που δίνει ο Δήμος Ιωαννιτών στις φετινές γιορτές, αφενός με τις εκδηλώσεις και αφετέρου με το φεστιβάλ του φωτός, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας.


Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κυρίως στο...τουριστικό τμήμα της πόλης αλλά κι εν γένει σε όλο το Δήμο, που θα απολαύσουν οι κάτοικοι της περιοχής και θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες, καθώς ήδη παρουσιάζεται αυξημένο ενδιαφέρον για κρατήσεις την περίοδο των γιορτών.

Μια γιορτή για όλο το Δήμο
Η επιδίωξη είναι να γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα μια μεγάλη γιορτή για όλη την πόλη και όλο το Δήμο, όπως είπε ο κ. Γκόλας. Έτσι αρχής γεννωμένης από το Σαββατοκύριακο και με κορύφωση όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές προγραμματίστηκαν δεκάδες εκδηλώσεις, υπό τον συντονισμό του Δήμου.Ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στις εκδηλώσεις με όλες του τις δομές, κι όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος, «το πιο σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά γίνεται μια μεγάλη συνεργασία όλων. Με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, τη Μητρόπολη, συλλόγους, σωματεία, φορείς, σχολεία και ιδιώτες. Όλοι συμμετέχουν και οι διάφορες δράσεις εντάσσονται στο γενικό προγραμματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: