Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έρχομαι να σας φάω! Ένας καρχαρίας μπαίνει στη φωτογραφία

Όταν παίζεις στα νερά του Manhattan Beach της Καλιφόρνια πολλά μπορούν να συμβούν. Μπορεί ας πούμε, να φωτογραφηθείς κατά λάθος μαζί με έναν καρχαρία. Για την ακρίβεια, ο 12χρονος Quinn και ο συνομήλικος φίλος του έπαιζαν αμέριμνοι με τα κύματα.Η June, μητέρα του Quinn, αποφάσισε να τους τραβήξει μια φωτογραφία για να απαθανατίσει την ευχάριστη στιγμή. Και τι είδε όταν έριξε μια ματιά στη φωτογραφία που έβγαλε; Ένας τεράστιος καρχαρίας ήταν κοντά στα δυο αγόρια.Στη συνέχεια, εκείνη τους είπε πως είναι δελφίνι για να μην τους τρομάξει καθώς η οικογένεια ζει στη συγκεκριμένη παραλία και τα παιδιά μπαίνουν καθημερινά στο νερό.
Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως βλέπουν καθημερινά μεγάλους λευκούς καρχαρίες στην θάλασσα, ενώ πολλοί έχουν καταγραφεί σε βίντεο που έχουν τραβήξει κατά καιρούς surfers της Καλιφόρνια."Πολλοί σέρφερ και ναυαγοσώστες τον είδαν και πιστεύουν πως είναι καρχαρίας", πρόσθεσε η μητέρα μιλώντας στο KTLA5. "Φυσικά είπα στα παιδιά μου πως επρόκειτο για δελφίνι καθώς ζούμε στην παραλία και κολυμπάμε σχεδόν καθημερινά".
Οι επιστήμονες εξηγούν πάντως πως ναι μεν είναι συχνό φαινόμενο οι λευκοί καρχαρίες να βγαίνουν στα ρηχά, από την άλλη όμως, επιτίθενται μόνο όταν αισθανθούν ότι απειλούνται. "Οι Αρχές είναι υπεύθυνες για την προστασία της ζωής των λουομένων", κατέληξε η μητέρα του μικρού 12χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: